ООО СМАРТУМ УКРАИНА
Центр развития ребенка SMARTUM предлагает родителям, а также их детям уникальное предложение – курсы раннего развития ребенка, которые были специально разработаны по современной методике.
Elegante
В новую квартиру обязательно нужны качественные и надежные двери для входа.
Офисное кресло должно быть максимально комфортным в использовании
Приступая к выбору компьютерного кресла (кресла оператора) вначале можно сказать, что все они абсолютно однотипные.
Для современного ремонта подойдут современные технологии: полусухая стяжка пола и механизированная штукатурка
Что касается технологии такой стяжки, то она во многих моментах будет повторять уже известные специалистам способы заливки полов бетоном либо раствором из цементо-песка...
Кредит под залог недвижимости
Для частного инвестора важными критериями являются цена и ликвидные качества объекта.
Какую роль играет рисунок протектора зимних шин?
На данный момент производители не могут воплотить все эти свойства в один универсальный рисунок протектора.
›››
›››

Масло воск (восковая пропитка дерева)

*Чим віск і олія краще лаків.*

> *Використання воскових мастик виправдано як у житлових, так і в не житлових приміщеннях з великим навантаженням.
> *При ходьбі у взутті по лакованій поверхні виникають численні дефекти у виді сколів, подряпин, тріщин, вм'ятин і т.п. Утворені мікротріщени піддаються дуже швидкому руйнуванню під дією вологи, зміні температури, сонячного світла.
> *Воскові мастики є кращою заміною лакових покрить. На відміну від лаку вони не утворять на підлозі плівки, не накопичують статичну електрику.*
> *Воскова мастика на відміну від лаку і олії може заповнювати фаски дощок у місцях стиків, що служить, додатковою гідроізоляцією торця дошки.*
> *Захисні функції навіть самої міцної лакової плівки обмежені, тому що вона піддається стиранню. Тоді як олійновоскові просочення настільки глибоко проникають у дерево, що видалити їх з поверхні підлоги майже неможливо.
> *На відміну від лаку, при повторному нанесенні воску цілком знімати і видаляти з поверхні колишнє воскове покриття не потрібно. Досить заново натерти підлогу.
> *При утворені вм'ятин від каблуків-шпильок на підлозі просоченій воском їх затирають шаром воску.
> *Вартість матеріалів для лакування підлоги обходиться споживачеві дорожче, ніж віск для натирання. Це пов'язано з тим, що витрата лаку, олії і воску неоднакові.*
> *У випадку застосування просочувальних воскових мастик повторне шліфування не буде потрібно навіть через багато років. У приміщеннях із середнім навантаженням на підлогу для догляду за його поверхнею досить раз у півроку використовувати засоби очищення від бруду.
> *Підраховано, що застосування засобів по догляду за підлогою опорядженою воском, при її експлуатації, набагато практичніше і дешевше ніж витрати на нове лакове покриття.
> *Віск приваблюють не тільки простотою у роботі і своєю дешевизною, але і мінімальним термінами при створенні покриття. Тоді як лаком підлоги покривають не менше ніж у три шари, на що потрібно дві-три доби.
> *Віск наносять у два шари незалежно від навантажень на підлогу у приміщенні. Через 24 години після нанесення останнього шару по підлозі вже можна ходити.
> *Віск -екологічно безпечний продукт. Віск це суміш натурального бджолиного воску з рослинними оліями, що не містять розчинників.
> *Підлоги, покриті лаком, у випадку появи подряпин і потертих місць, як правило, вимагають перешліфування у всьому приміщенні, що не потрібно виконувати, якщо підлоги оброблені олійним просоченням і захисним восковим шаром.
Раздел: Объявления