Интернет-магазин Santechlike24 - это компания, которая предоставляет качественную технику для отопления, сантехники, теплого пола, а также водонагреватели и многое другое.
APM Group
APM Group является лидером в предоставлении качественного сервисного гарантийного и послегарантийного обслуживания сельскохозяйственной техники.
Офисное кресло должно быть максимально комфортным в использовании
Приступая к выбору компьютерного кресла (кресла оператора) вначале можно сказать, что все они абсолютно однотипные.
Для современного ремонта подойдут современные технологии: полусухая стяжка пола и механизированная штукатурка
Что касается технологии такой стяжки, то она во многих моментах будет повторять уже известные специалистам способы заливки полов бетоном либо раствором из цементо-песка...
Кредит под залог недвижимости
Для частного инвестора важными критериями являются цена и ликвидные качества объекта.
Какую роль играет рисунок протектора зимних шин?
На данный момент производители не могут воплотить все эти свойства в один универсальный рисунок протектора.
›››
›››

Івано-Франківський забудовник нагороджен професійною премією за підсумками 2018 року

Івано-Франківський забудовник нагороджен професійною премією за підсумками 2018 року
Підбито підсумки відбору премії «Український Будівельний Олімп 2018». Лауреатом премії по Івано-Франковську стала компанія M GROUP DEVELOPMENT .
Цього забудовника відрізняють багаторічний досвід будівництва, велика кількість реалізованих проектів на ринку нерухомості, широка географія та високі темпи будівництва. За підсумками 2018 року компанію M GROUP DEVELOPMENT експерти відзначили премією у двох номінаціях «Провідний регіональний забудовник» та «За вагомий внесок в розвиток європейського ринку житла». За 8 років діяльності будівельна компанія зуміла не лише зайняти свою нішу в будівельної галузі, а й впевнено вийти на перші позиції. В цьому році M GROUP DEVELOPMENT вийшла на всеукраїнський та міжнародний ринки будівництва житла, розпочавши будівництво в місті Житомир та в польському місті Жешув. Незабаром стартують проекти в таких містах як Львів, Рівне та Київ. Компанія обрала для себе стратегію якості, та запропонувала квартири кращого типу – з європейськими нововведеннями, енергозберігаючими технологіями та під’їздами нового зразка. Забудовник застосовує виключно якісне та сучасне обладнання, що протестоване світовими експертами з будівельної галузі та пропонує житло для людей різного соціального статусу та матеріального положення.
Експертна Рада премії «Український Будівельний Олімп» щорічно оцінює і вибирає найбільш значущі вітчизняні проекти, компанії, бренди. До його складу входять представники професійних галузевих асоціацій. Основними критеріями відбору є:
•репутація компанії в професійному співтоваристві,
•інновації, технічні та технологічні нововведення,
•виконання зобов'язань перед клієнтами,
•нові програми, продукти, об'єкти,
•якість сервісу і робіт.
В цьому році Лауреатами премії в будівельній галузі стали такі відомі забудовники і девелопери як City One Development, БІГ «Євродім», БГ «Фундамент», ІБК Обрій, БГ "Синергія", Comfort Life Development, БК «Атлант», ТДВ «Житлобуд-2» та інші.
Премією «Український Будівельний Олімп», яку засновано в 2006 році, щорічно відзначаються відомі будівельні компанії, бренди і житлові комплекси. Детальніше про методику та результати відбору читайте на офіційному порталі Business Olimp Awards.
Раздел: Объявления
Рубрика: Разное