ООО СМАРТУМ УКРАИНА
Центр развития ребенка SMARTUM предлагает родителям, а также их детям уникальное предложение – курсы раннего развития ребенка, которые были специально разработаны по современной методике.
Elegante
В новую квартиру обязательно нужны качественные и надежные двери для входа.
Офисное кресло должно быть максимально комфортным в использовании
Приступая к выбору компьютерного кресла (кресла оператора) вначале можно сказать, что все они абсолютно однотипные.
Для современного ремонта подойдут современные технологии: полусухая стяжка пола и механизированная штукатурка
Что касается технологии такой стяжки, то она во многих моментах будет повторять уже известные специалистам способы заливки полов бетоном либо раствором из цементо-песка...
Кредит под залог недвижимости
Для частного инвестора важными критериями являются цена и ликвидные качества объекта.
Какую роль играет рисунок протектора зимних шин?
На данный момент производители не могут воплотить все эти свойства в один универсальный рисунок протектора.
›››
›››

ТОВ «МЕДІА-ПЛАСТ Україна»

ТОВ «МЕДІА-ПЛАСТ Україна»
Виробник дверних сендвіч панелей ТОВ "Медіа-Пласт Україна" пропонує дверні заповнення для металопластикових та алюмінієвих конструкцій серії HI TEC, що розроблені технологами та нашими дизайнерами слідуючи новітнім напрямкам розвитку віконних та дверних компаній не тільки в Європі але і по всьому світу.
       Дверні панелі серії HI TEC  вирізняються сучасністю технологічністю із застосування нових матеріалів листів HPL та декоративних елементів з нержавіючої сталі, як в глухому варіанті так і із застосуванням різних модифікацій склопакетів та різного скла.
   Листи HPL і дверні панелі, що виготовлені з них, мають ряд суттєвих переваг, які вже оцінили виробники віконно-дверних конструкцій по всьому світу:
- Швидкий монтаж - Панелі для дверей ПВХ легко монтуються у готові двері, у метало-пластиковий каркас з профілів ПВХ будь-якого виробника: Rehau Veka WDS Aluplast Wintech Salamander KBE Viknaroff завдяки цьому досягається цілісність міцність герметичність металопластикових дверей виготовлених із застосуванням дверної сендвіч-панелі, а також набагато пришвидшується збирання та монтаж пластикових дверей на виробництві чи навіть безпосередньо на об’єкті перед монтажем.
- Універсальність застосування - дверні термопанелі, можна вмонтувати у всі відомі системи пластикових чи алюмінієвих профілів, для виготовлення вхідних, балконних чи міжкімнатних дверей з профілю. 
- Товщина - дверні заповнення з елементами виготовленими з нержавійки можливо поставити як у стандартній товщині 24 мм, 32 мм, 40 мм, 42 мм,... чи на замовлення
- Кольори дверних сендвічів повністю співпадають з кольорами відомих виробників профілів чи ПВХ плівок, якими ламінують дверні профілі, по RAL Renolit: антрацит, золотий дуб, махагон, горіх, темний дуб чи білий RAL 90160,
- Екологічність - HPL плита складається тільки з природних екологічно чистих речовин. В її складі повністю відсутні елементи формальдегідів, азбесту і т.п.
- Міцність - Панель дуже міцна і стійка до механічних пошкоджень, ударам чи сколам. Може використовуватися в проектах де важлива зносостійкість.
- Пожежна стійкість - Панелі з HPL не горять, не виділяють шкідливих токсичних речовин. Оптимальні для використання на об’єктах з підвищеними вимогами до пожежної безпеки. Клас горючості Г1.
- Вологостійкість - Дверні панелі з HPL не деформуються під впливом вологи чи води, а також сирості.
- Антисептичні властивості -  Завдяки основним компонентам оксиду і хлориду магнію, які є природними антисептиками. Це дозволяє запобігти появі колоній плісняви, грибків, комах
- Гарантія  на всі панелі HI TEC - 10 років
- Безкоштовні упакування і доставка по всій території України.
- Термін виготовлення - 5 робочих днів
Товар / услуга
Фото
Цена
Ед.
товар
280 Є
шт
Раздел: Объявления
Рубрика: Окна, двери